You are currently viewing Miljövänliga kvittorullar

Miljövänliga kvittorullar

Här hos oss på Kvittoprinsen jobbar vi aktivt för miljön och försöker att enbart tillhandahålla så miljövänliga kvittorullar det går.

BPA-Fria kvittorullar

Alla våra kvittorullar är självklart BPA-fria (Bisfenolfria) och vi jobbar ständigt med att hitta fler sätt att göra våra kvittorullar ännu mer miljövänliga.

Vad kan du som butik göra för att hjälpa oss med vårt klimatarbete?

Tänk igenom dina beställningar och beställ större mängder vid samma beställning. Kvittorullar har en relativt lång livslängd vid hyllförvaring och du kan nästan aldrig ha för många kvittorullar på lager. Vad är väl värre än känslan av att akut behöva köpa rullar hos den lokala men dyra leverantören bara för att du glömt att lägga din beställning?

Varför inte kika in direkt och fylla på ditt förråd med kvittorullar, kanske med storsäljaren 80×80-rullen?

Erbjud även digitala kvitton

Ett bra sätt att minska klimatpåverkan är att även erbjuda kunden ett digitalt kvitto – ett kvitto som aldrig skrivs ut är det miljövänligaste kvittot du har.

Vi vet att det fortfarande finns ett behov för fysiska kvitton och det är just därför vi gör allt i vår makt för att erbjuda miljövänliga, högkvalitativa och prisvärda kvittorullar till dig och ditt företag.

 

Lämna ett svar